top of page
Visia hudanalyse

sjekk din hudtilstand med visia

Ønsker du å vite tilstanden til huden din, samt se utviklingen av behandlinger? Vi starter alle våre nye kunder med en VISIA hudanalyse.

Silvija og visia.jpg
Priser

VISIA hudanalyse koster kroner 300 NOK ved første konsultasjon.

Oppfølging er gratis.

VISIA HUDANALYSE: Det er enklere å vite hva slags behandling du trenger, etter at vi har testet huden din med VISIA.

Enten du sliter med rødhet og Rosacea, har rynker du ønsker å bli kvitt eller andre forbedringer du vil gjøre med huden, er det klokt å vite hva og i hvor stort omfang problemene går.

 

Med VISIA hudanalyse får vi svar på hvilke utfordringer du har per i dag, men også hvordan huden din høyst sannsynlig vil utvikle seg med årene.

 

Takket være denne analysen får vi en grundig og dyptgående forståelse av hvilke styrker og svakheter nettopp din hud har.

 

Dette får vi svar på

Vi avdekker blant annet om du har pigmentflekker som foreløpig ikke synes og om den eventuelle rødheten i huden din vil bli verre.

 

Vi ser også rynker og linjer som ligger dypt i hudlagene og kan med det bestemme hva slags type behandling som egner seg best for deg.

 

Solskader, akne eller kviseproblemer, porer og såkale porfyriner blir også avslørt gjennom denne analysen.

 

 Slik gjør vi det

 

Under selve analysen plasserer du haken din inn mot apparatet. Huden fotograferes og analyseres via en avansert datamaskin og vi får et helhetlig bilde av både hudoverflaten og nedover i hudlagene.

 

Selve fotograferingen tar et par minutter og du vil ikke merke noe. Vår sykepleier er til stede undere hele fotograferingen.

Etter at hudanalysen er ferdig, skreddersyr vi et behandlingsprogram med produkter tilpasset nettopp dine utfordringer og behov.

 

Vi vil også analysere huden din underveis i behandlingen for å se resultatene samt vurdere om vi bør endre behandlingene.

Kort om VISIA

 

  • En analyse som forteller nåtiden om huden din både over og under hudoverflaten

  • Vi ser hvor du har mest linjer og rynker og hvor stor risikoen er for å utvikle flere

  • Vi ser hvor dypt pigmentflekker ligger og i hvor stor grad du vil utvikle flere hvis du ikke gjør noe for å stagnere utviklingen

  • Vi ser om du har Rosacea (rød hud) og om den blir verre

  • Vi kan skreddersy behandlingen og følge utviklingen

bottom of page